Kahvila- ja ravintolapalvelut

 

Etusivu  Tapahtumakalenteri 2019   Möhkön tuotekansio   Linkit    Reissutarinoita  Mantan Kuvagalleria


Etusivu

Kahvila- ja ravintolapalvelut

Savottakahvila
Möhkön Manta

Mantan Majatalo

Ruokalista ja pitopalvelut

Mantan Luontopalvelut

Majoituspalvelut

Idän leirikoulu

 

 

 

 

 

 

 

 

Savottakahvila Möhkön Manta
on avoinna 
kesäkautena 2019:

1.-31.5. pe - su
klo 10-16
1.6.-31.7.
päivittäin klo 10-18
1.-31.8.
ke - su klo 10-16

Muuna aikana
sopimuksen mukaan.


Savottakahvila 
Möhkön Manta
Mantan Luontopalvelut
Mantan Majatalo


+358 40 86 16 373
mohkonmanta(at)luukku.com
www.mohkonmanta.net

Postiosoite: 
Sonkajanrannantie 35
82710 Kovero

Käyntiosoite
Möhkön Manta: 

Möhköntie 210, 
82980 Möhkö

Käyntiosoite
Mantan Majatalo: 

Koulurannantie 3 a, 
82980 Möhkö
 

Savottakahvila Möhkön Mantan makuja ja tunnelmaa.

Savottakahvila Möhkön Manta toimii ainutlaatuisessa ympäristössä, vanhassa laivassa, savottalaisten asuntoproomussa. Möhkön kylässä, Koitajoen rantatöyräällä sijaitsevasta Mantan kesäkahvilasta löydät kahvin ja teen seuraksi makoisat kotona leivotut suolaiset ja makeat kahvileivät. 

Voit valita suolaisista vaihtoehdoista perinteisiä karjalaisia leivonnaisia kuten karjalanpiirakoita, kukkosia tai joskus jopa vatruskoita. Jos suurempi nälkä vaivaa avun antavat herkulliset ja runsastäytteiset leivät ja sämpylät.

Makean nälkä talttuu Mantan keittiön herkuilla. Voit makusi mukaan valita esimerkiksi omenapiirakkaa vaniljakastikkeella, Mantan Piikojen pahetta, Laiskan piian kakkua, Herrojen herkkua tai Suklaahurmaa. Kahvilatuotteiden valikoima vaihtelee päivittäin.

Kahvitellessasi voit tutustua siihen millaista oli savottalaisten ja tukkijätkien elämä kämpillä entisaikaan.

Myynnissä on paikallisten käsityöläisten ja yrittäjien tuotteita, sekä lahjatavaroita tuliaiseksi itselle tai lahjaksi ystävälle.

Asiakaspaikkoja Mantan sisätiloissa on 50. Kesäisin käytössä on myös rantakota ja usein kesäteatteriaikaan myös Luppokahvila-teltta.

Järjestämme ennakkotilauksesta ruokailuja niin isoille kuin pienillekin ryhmille. Ruokailuvaihtoehdon voit valita oheiselta ruokalistalta, tai soita niin suunnitellaan jotakin juuri ryhmällenne sopivaa. Huomioimme erikoisruokavaliot ruokailupalveluiden toteutuksessa ennakkoilmoitusten mukaan.

Kauttamme hoituvat pitopalvelut erilaisiin juhlatilaisuuksiin. Mikäpä oivallisempi juhlien viettopaikka kuin viihtyisä Manta-laiva! Järjestämme pitopalveluja myös asiakkaan omassa juhlapaikassa.

Takaisin sivun alkuun! 


Mantan Majatalossa juhlit ja kokoustat leppoisasta ilmapiiristä nauttien.

Mantan Majatalo sijaitsee Möhkö kylässä, kauniissa jokimaisemassa Koitajoen rannalla. Majatalon tilat tarjoavat viihtyisät puitteet erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Tilat muuntuvat helposti  juhla- ja kokoustiloista erilaisten leirien ja kurssien pitopaikaksi.

Mantan Majataloa on rakennettu ja remontoitu syksystä 2010 lähtien ja tiloja on otettu käyttöön remontin edistyessä. Majatalo toimii Möhkön Mantan väen ympärivuotisena tukikohtana ja Mantan Luontopalvelujen lähtöpaikkana.

Mantan Majatalo tarjoaa myös huoneistomajoitusta. Vuodepaikkoja on yhteensä viitisentoista. Majatalon juhlasalissa tilaa on 50 henkilölle ja lisätilaa on mahdollista järjestää tarvittaessa.

Ruokailu- ja pitopalvelut toteutamme Mantan Majatalolla tilauksesta asiakkaiden toiveiden pohjalta. Myös Majatalolla järjestämme ennakkotilauksesta ruokailuja niin isoille kuin pienillekin ryhmille.

Ruokailuvaihtoehdon voit valita oheiselta ruokalistalta, tai soita niin suunnitellaan jotakin juuri ryhmällenne sopivaa. Huomioimme erikoisruokavaliot ruokailupalveluiden toteutuksessa ennakkoilmoitusten mukaan.

Mantan Majatalo palvelee asiakkaitaan tilauksesta ympäri vuoden!
 

Takaisin sivun alkuun!