Mantan Luontopalvelut

 

Etusivu   Tapahtumakalenteri 2019   Möhkön tuotekansio   Linkit    Reissutarinoita  Mantan Kuvagalleria


Etusivu

Kahvila- ja ravintolapalvelut

Savottakahvila
Möhkön Manta

Mantan Majatalo

Ruokalista ja pitopalvelut

Mantan Luontopalvelut

Majoituspalvelut

Idän leirikoulu

 

 

 

 

 

 

Savottakahvila Möhkön Manta
on avoinna 
kesäkautena 2019

1.-31.5. pe - su
klo 10-16
1.6.-31.7.
päivittäin klo 10-18
1.-31.8.
ke - su klo 10-16

Muuna aikana
sopimuksen mukaan.


Savottakahvila 
Möhkön Manta
Mantan Luontopalvelut
Mantan Majatalo


+358 40 86 16 373
mohkonmanta(at)luukku.com
www.mohkonmanta.net

Postiosoite: 
Sonkajanrannantie 35
82710 Kovero

Käyntiosoite
Möhkön Manta: 

Möhköntie 210, 
82980 Möhkö

Käyntiosoite
Mantan Majatalo: 

Koulurannantie 3 a, 
82980 MöhköIkiaikaiset hongat kertovat tarinoitaan, kun tuuli leikkii niiden oksissa.
Taivaan kirjovat syttyvät tähdet. Nuotio luo valoa hämärtyvään iltaan.

On hiljaista, kuulet vain luonnon. 

Mantan Luontopalvelut tarjoaa kaikille soveltuvia, esteettömiä luontopalveluja Ilomantsissa, Möhkön kylässä. Yrityksemme tukikohtana toimii Möhkössä sijaitseva Mantan Majatalo, mutta toiminta-alueenamme on koko Ilomantsi, sekä useat luontomatkailukohteet ympäri Suomea.

Toimintamme kulmakiviä ovat turvallisuus ja asiakaslähtöinen palvelu. Haluamme palveluidemme kautta tarjota kaikille tasavertaisen mahdollisuuden aitoon luonnon kokemiseen. Palveluihimme kuuluvat erilaiset täydenpalvelun luontoretket, -lomat ja kurssit sekä virkistyspäiväkokonaisuudet, joiden kesto vaihtelee muutaman tunnin lähialueretkestä viikon mittaisiin lomakokonaisuuksiin.

Palveluidemme sisältö rakentuu yhdessä tekemisestä ja osallistumisesta. Teemme yhdessä aitoja luontotoimintoja, joita ovat muun muassa kalastus, sienestys, marjastus, vaellukset, vesillä liikkuminen, maastoyöpymiset ja maastoruokailut.

Toimintamme tavoitteena on tarjota voimaannuttavia, arjesta hetkeksi irrottavia luontokokemuksia ja tarjota asiakkaillemme mahdollisuus luontoherkkyyden lisääntymiseen ja oman luontosuhteen löytymiseen.

Erityisryhmille toteutettavissa palveluissa teemme tiivistä yhteistyötä monien eri valtakunnallisten liittojen ja järjestöjen kanssa. Toimimme myös Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry:n palvelujen tuottajana, toteuttaen Elämyksiä luonnosta –tuettuja lomia.

Ilomantsin alueella käytössämme on luontotukikohta Nuorajärven erämaisen kauniissa Jänissaaressa. Matkaa Jänissaareen kertyy Möhköstä noin 12 kilometriä.Kesäisin siirtymiset tapahtuvat vesiteitse tasapohjaisella ponttonialuksella tai vaikkapa meloen. Talvella moottorikelkan reestä maisemia ihaillen, hiihtäen tai lumikengillä reippaillen.

Luontopalvelujemme sisältöä

  • Aito eräelämä ja arjesta irtaantuminen

  • Voimavarojen etsiminen luonnosta

  • Erätaidot

  • Maastomajoittumiset

  • Kalastus onginnasta nuottaukseen

  • Luonnonantimien hyödyntäminen eräruokien valmistuksessa

  • Lumikenkä- ja moottorikelkan rekiretket

  • Melonta ja muu vesillä liikkuminen

  • Maastoruokailut

  • Virkistyspäivät ja tiimikisailut

Möhkön tuotekansiosta, luontopalveluiden alta, löydät valmiita ohjelmakokonaisuuksia, joista saat mielikuvan retkistämme. Jokaisen ryhmän kohdalla teemme ohjelmiin kuitenkin tarvittavat muutokset ja järjestelyt. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja esitä toiveesi! 

Tutustu toteutettuihin retkiin, lomiin ja leireihin asiakkailtamme saatujen reissutarinoiden kautta. Jos haluat lisätä reissutarinoihin oman kertomuksesi, lähetä se sähköpostilla Tuijalle osoitteeseen
mohkonmanta(at)luukku.com