08.01.2023 Kirjoittaja Tuija Lauronen

Potkutellen polanteella retket | Talvikausi 2023

Talvikaudella toteutamme tilauksesta Potkutellen polanteella -potkuriretkiä. Kerää oma porukka ja lähde liikkumaan talviseen luontoon reippaasti potkutellen.
Potkuriretkellä homma luistaa mukavasti

Potkuretkellä voi kokea liikunnan riemua ja talvisen luonnon kauneutta.

Potkutellen polanteella – potkuriretki Möhkön maisemissa, toteutetaan tilauksesta ovittuna ajankohtana.

Lähtö ja paluu: Möhkön kylä, Mantan Majatalo. Koulurannantie 3 a, 82980 Möhkö.

Ryhmäkoko: 2–15 hlö. Kesto: 2 h, klo 12-14.

Kokoa oma pikku porukka ja lähde reippailemaan talviseen luontoon.

Teemme ohjatun potkuriretken Koitajoen kuvankauniissa rantamaisemissa, Suomen itäisimmässä kolkassa – samoilla seuduilla, missä ensimmäiset jääkauden jälkeen tulleet asukkaat vaeltelivat, etsiskelivät hyviä metsästysmaastoja ja suojaisia taukopaikkoja. Jalkapatikan sijaan meillä on kulkuvälineenä ergonomiset Kickspark-potkurit, joilla on vaivatonta potkutella tämä helppo reitti.

Retken päätteeksi palaamme Mantan Majatalolle, jossa nautimme lämmintä juomaa makean kahvileivän kera.

Retken hinta: 27,50 €/ hlö. Retki toteutetaan 2 hlön minimiryhmäkoolla. Sisältää ohjelman opastuksineen, tarjoiluineen, varusteineen ja välineineen, vastuuvakuutuksen ja alv:n 10-24 %.

Varusteet: Säänmukaiset ulkoiluun soveltuvat vaatteet ja talviulkoiluun soveltuvat jalkineet, nastakengät ovat useimmalla talvikelillä toimivin ratkaisu.

Oheispalvelut tilauksesta: Majoittuminen, saunominen, ruokailupalvelut illallisista aamiaisiin, Metsämieli-harjoitteet, kädentaitoja luonnossa-kokonaisuudet, tiimiseikkailut. Kerromme mielellämme, mitä kaikkea talvisella Möhköllä on tarjottavanaan!

Muuta huomioitavaa: Huomioimme vallitsevan koronatilanteen ja sen mukanaan tomat säännökset ja ohjeistukset toiminnassamme. Annettuja ohjeita noudattaen voit turvallisesti osallistua retkillemme. Ethän osallistu retkillemme, jos sinulla on hengitystie- tai muita flussanoireita tai  jos olet mahdollisesti altistunut koronalle.

Lisätiedot ja varaukset:

Mantan Luontopalvelut, mohkonmanta@luukku.com , puhelimitse 040 8616 373.

Varaa oma retkiaikasi mahdollisimman hyvissä. Sähköinen varaustiedustelu on tullut perille, kun saat vastausviestin. Tutustuthan varaus- ja peruutusehtoihimme.

Kuvat

Videot