08.12.2020 Kirjoittaja Tuija Lauronen

Löydä laduille - täydenpalvelun hiihtoloma 18.-21.2.2021

Löydä laduille - hiihtoloma 18.-21.2.2021 tarjoaa oivallisen mahdollisuuden talviseen liikunnan riemuun ja retkeilyyn. Ei haittaa, vaikka edellisestä hiihtokerrasta olisi vierähtänyt tovi, Ilomantsin hangilla on hyvä hiihtäjän hiihdellä. Liikunnan vastapainoksi voi keskittyä nauttimaan Mantan Majatalon täysihoidosta, herkullisista ruuista, pihasaunan lepposista löylyistä ja makoisista unista viihtyisien huoneistojen rauhassa.
Löydä laduille -loma sopii koko perheelle

Löydä laduille -loma sopii koko perheelle

LÖYDÄ LADUILLE - hiihtoloma idässä Ilomantsissa, Suomen lumivarmimmalla seudulla 

Yhteistyössä Aapo’s Ski

Missä: Ilomantsi ja Möhkön kylä, Mantan Majatalo

Kenelle: Kaikille talvisesta liikunnasta kiinnostuneille.

Kesto: 3 vrk TÄYSIHOITOLOMA

Onko edellisestä hiihtokerrasta vierähtänyt aikaa? Halajatko hohtaville hangille ja liukkaille laduille – kun vain tekniikat ja välineet olisivat kunnossa? Kaipaatko talvisen luonnon elvyttävään rauhaan?

Ota irtiotto talveen ja vietä hiihdontäyteinen pitkä viikonloppu itäisen Suomen lumivarmimmalla seudulla, Ilomantsissa ja Möhkön kylässä. Loman ajaksi saat käyttöösi hiihtovälineet, jotka Aapo´s Skin asiantuntija valikoi sinulle juuri mittojesi mukaan. Saat yksilöllistä tekniikkaopetusta, ja koet ehkä kadoksissa ollutta hiihtämisen riemua, tai vaihtoehtoisesti hiot tekniikoita ja nielet kilometrejä valinta on sinun.

Hiihtoaktiviteettien vastapainoksi rauhoitumme viettämään talvista eräelämää asumattoman Jänissaaren luontotukikohtaan, jonne matkaamme mukavasti Kickspark-potkureilla tai suksilla. Saat nautiskella kiireettömästä talvipäivästä, narrata kaloja pilkkien ja ihmetellä talvisen luonnon kauneutta. Olla vain.

Mantan Majatalon täysihoito pitää palautumisestasi huolta. Yövyt tunnelmallisen hirsirakennuksen yksilöllisissä huoneistoissa, etkä taatusti lähde tai palaa ladulta nälkäisenä: siitä pitävät huolen maistuvat aamiainen, lounas ja päivällinen. Perinteisen pihasaunan lämmössä verryttelet jäsenesi ja valmistaudut makoisiin uniin.

Ilta 1: Tervetuloa lomalle

Päivä 2: Hiihtotreenit Ilomantsin laduilla

Päivä 3: Retki Jänissaareen

Aamu 4: Kotimatkalle

Löydä laduille -hiihtoloma on täysihoitoloma, joka sisältää ohjelman opastuksineen, majoituksineen, tarjoiluineen, varusteineen ja välineineen, vastuuvakuutuksen ja alv:n 10-24 %. Kaikki retkemme toteutetaan täyden palvelun periaatteella, Mantan Luontopalvelujen tai Aapo’s Skin oppaiden johdolla.

Retken hinta: 480,00 €/ hlö.

Varusteet: Säänmukaiset ulkoiluun ja liikuntaan soveltuvat vaatteet ja talviulkoiluun soveltuvat jalkineet. Meiltä saat käyttöösi talvihaalareita, pipoja, hanskoja ja lämpimiä kenkiä sekä muut tarvittavat varusteet.

Oheispalvelut: Saunominen, Metsämieli-harjoitteet, kädentaitoja luonnossa-kokonaisuudet, tiimiseikkailut. Kerromme mielellämme, mitä kaikkea talvisella Möhköllä on tarjottavanaan!

Muuta huomioitavaa: Huomioimme vallitsevan koronatilanteen ja sen mukanaan tomat säännökset ja ohjeistukset toiminnassamme. Annettuja ohjeita noudattaen voit turvallisesti osallistua lomillemme ja ohjelmiimme. Ethän osallistu retkillemme, jos sinulla on hengitystie- tai muita flussanoireita tai  jos olet mahdollisesti altistunut koronalle.

Lisätiedot ja varaukset: Mantan Luontopalvelut, mohkonmanta@luukku.com , 040 8616 373. Ilmoittautuminen 31.1.2021 mennessä. Loma toteutetaan, jos ilmoittautuneita on 4 hlö. Maksimi ryhmäkoko on 12 hlö.

18.-21.2.2021 järjetettävälle lomalle voit ilmoittautua itseksesi tai vaikkapa kaveriporukalla. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Muuna aikana Löydä laduille -loma voidaan toteuttaa tilauksesta ryhmille.

 

Kuvat

Videot