09.01.2022 Kirjoittaja Tuija Lauronen

Potkutellen polanteella retket | Talvikausi 2022

Talvikaudella toteutamme Potkutellen polanteella -potkuriretken takuulähtönä 4 kertaa. Retkipäivät ovat la 26.2., su 27.2., pe 11.3. ja la 12.3.2022.
Potkuriretkellä homma luistaa mukavasti

Potkuretkellä voi kokea liikunnan riemua ja talvisen luonnon kauneutta.

Potkutellen polanteella – potkuriretki Möhkön maisemissa klo 12-14

Retkipäivät ovat la 26.2., su  27.2.,  pe 11.3. ja la 12.3.2022.

Lähtö ja paluu: Möhkön kylä, Mantan Majatalo. Koulurannantie 3 a, 82980 Möhkö.

Ryhmäkoko: 2–15 hlö. Kesto: 2 h, klo 12-14.

Retkelle voit tulla yksin tai yhdessä kavereidesi tai perheesi kanssa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Teemme ohjatun potkuriretken Koitajoen kuvankauniissa rantamaisemissa, Suomen itäisimmässä kolkassa – samoilla seuduilla, missä ensimmäiset jääkauden jälkeen tulleet asukkaat vaeltelivat, etsiskelivät hyviä metsästysmaastoja ja suojaisia taukopaikkoja. Jalkapatikan sijaan meillä on kulkuvälineenä ergonomiset Kickspark-potkurit, joilla on vaivatonta potkutella tämä helppo reitti.

Retken päätteeksi palaamme Mantan Majatalolle, jossa nautimme lämmintä juomaa makean kahvileivän kera.

Retken hinta: 27,50 €/ hlö. Retki toteutetaan 2 hlön minimiryhmäkoolla. Sisältää ohjelman opastuksineen, tarjoiluineen, varusteineen ja välineineen, vastuuvakuutuksen ja alv:n 10-24 %.

Varusteet: Säänmukaiset ulkoiluun soveltuvat vaatteet ja talviulkoiluun soveltuvat jalkineet.

Oheispalvelut tilauksesta: Majoittuminen, saunominen, ruokailupalvelut illallisista aamiaisiin, Metsämieli-harjoitteet, kädentaitoja luonnossa-kokonaisuudet, tiimiseikkailut. Kerromme mielellämme, mitä kaikkea talvisella Möhköllä on tarjottavanaan!

Muuta huomioitavaa: Huomioimme vallitsevan koronatilanteen ja sen mukanaan tomat säännökset ja ohjeistukset toiminnassamme. Annettuja ohjeita noudattaen voit turvallisesti osallistua retkillemme. Ethän osallistu retkillemme, jos sinulla on hengitystie- tai muita flussanoireita tai  jos olet mahdollisesti altistunut koronalle.

Lisätiedot ja varaukset:

Mantan Luontopalvelut, mohkonmanta@luukku.com , puhelimitse 040 8616 373.

Ilmoittautuminen retkelle viimeistään 48 tuntia ennen retken aloitusajankohtaa. Ilmoittautumisesi on tullut perille, kun saat vastausviestin. Jos retki peruuntuu sääolosuhteiden tai osallistujien vähyyden vuoksi, asiasta ilmoitetaan ilmoittautuneille.

Kuvat

Videot