Herkullisia makuja ja aitoa tunnelmaa

Savottakahvila Möhkön Manta

Möhkön Mantam logo

Savottakahvila Möhkön Manta

Savottakahvila Möhkön Manta toimii ainutlaatuisessa ympäristössä, vanhassa laivassa, savottalaisten asuntoproomussa. Möhkön kylässä, Möhkö ruukin alueella sijaitsevasta Mantan kesäkahvilasta löydät kahvin ja teen seuraksi makoisat  oman keittiön suolaiset ja makeat kahvileivät. 

Savottakahvila Möhkön Manta on tunnettu kahvileivistään. Makean nälkä talttuu Mantan keittiön herkuilla. Makusi mukaan voit valita joko suolaista tai makeaa syötävää, tai miksi et maistaisi molempia. Makeista kahvileivistä kestosuosikkeja ovat omenapiirakka vaniljakastikkeella, Mantan Piikojen pahe, Laiskan piian kakku, Herrojen herkku tai Suklaahurma. Suolaisisa huikopaloista löytyy muun muassa Rapparin reilu, Sällin Särvin, Emännän evässäpylä tai Nälänsiirtäjä. Kahvilatuotteiden valikoima vaihtelee päivittäin.

Mantalla myynnissä on paikallisten käsityöläisten ja yrittäjien tuotteita, sekä lahjatavaroita tuliaiseksi itselle tai lahjaksi ystävälle.

Asiakaspaikkoja Mantan sisätiloissa on 50. Kesäisin käytössä on myös rantakota ja usein kesäteatteriaikaan myös Luppokahvila-teltta.

Manta on alunperäiseltä käyttötarkoitukseltaan asuntoproomu, eli uiva savottakämppä. Kahvistelun lomassa Mantalla voi tutustua laivan historiaan ja siihen millaista oli elämä uitoissa ja savoitoilla.

 

Aukioloajat

Savottakahvila Möhkön Manta on avoinna kesäkautena 2020

1.-31.5. pe - su klo 10-16
1.6.-31.7. päivittäin klo 10-18
1.-31.8. ke - su klo 10-16
Muuna aikana sopimuksen mukaan.

Mantan Majatalo ja Mantan Luontopalvelut toimivat tilauksesta ympäri vuoden.

Teatterin väliaikatarjoilut

Kauttamme järjestyvät helposti väliaikatarjoilut Teatteri Möhkön näytöksien yhteyteen. Kauniin Veeran kahvihetki pitää sisällään makeaa ja Savotan Sannin huikopala suolaista kahvileipää. Tai ehkäpä maistat molempia?

Lue lisää

Manta -laivan historia

Möhkön Manta on 1955-56 Enso Gutzeitin rakennuttama asuntoproomu, joka on toiminut kesäkahvilana Möhkön kylässä 1980-luvun alkupuolelta asti. Minkälaisia tarinoita Mantan seinät kertoisivatkaan, jos ne osaisivat puhua?

Lue lisää
Kalastajia Möhkönkoskilla

Kalastusluvat Möhkönkoskille 2020

Möhkönkoskien kuohuihin istutetaan vuosittain kirjolohta. Helposti tavoitetavissa oleva virkistyskalastuskoski on mitä mainioin paikka kokeilla kalaonnea. Mantalta saat ostetuksi kalastusluvat Möhkönkoskien virkistyskalastusalueelle. 

Lue lisää

Mantan Majatalossa juhlit ja kokoustat leppoisasta ilmapiiristä nauttien

Tekstiä