Example title

Mantan Majatalo

Mantan Majatalo

Majoituskohteemme sijaitsee Möhkön kylässä, 21 km Ilomantsin keskustasta itään. Tarjoamme viihtyisää huoneistomajoitusta rauhallisella ja luonnonkauniilla paikalla Koitajoen äärellä. Majoituskohde sijaitsee aivan Möhkönkoskien virkistyskalastusalueen ja Möhkön ruukin välittömässä läheisyydessä. Majoitusta on tarjolla ennakkotilauksesta ympäri vuoden. -ENG

Ruokailu- ja ohjelmapalvelut järjestyvät sopimuksen mukaan.

Alakerran suurempi huoneisto Suma, on viihtyisä, tilava kaksio, jossa on kaksi erillistä makuuhuonetta, tilava tupakeittiö, ja kylpyhuone. Vuodepaikkoja Sumassa on 1-10.

Alakerran pienempi huoneisto Utju, on tunnelmallinen yksiö, jossa on oma keittiönurkkaus ja 1-5 vuodepaikkaa. Utjun käytössä on Majatalon aulatilan yhteydessä sijiatsevat wc ja suihkutilat.

Majatalon yläkerrassa sijaitsee pidempi aikaiseen majoitukseen sopiva asuinhuoneisto Kaplas, joka on tilava yksiö. Huoneistossa on keittiö, yhdistetty olo- ja makuuhuone ja wc/suihku. Vuodepaikkoja yläkerran huoneistossa on 1-6.

Ruokailupalvelut aamupaloista juhlaillallisiin järjestämme vieraillemme sopimuksen mukaan viihtyisässä Lanssi-salissa. Tervetuloa viihtymään vieraanamme! -ENG

Price list

Person/apartment
Price/ person/ day
Person/apartment

1 person

Price/ person/ day

50 €/ person/ day

Person/apartment

2-3 persons

Price/ person/ day

40 €/ person/ day

Person/apartment

4-5 persons

Price/ person/ day

35 €/ person/ day

Suuremmat ryhmät ja useamman vuorokauden majoitukset eri sopimuksella. Hintaan sisältyy liinavaatteet ja pyyhkeet. Tämä teksti tulee käännöksien kautta! -ENG

Huoneistojen varustus: ENG

Mikroaaltouuni, jääkaappi, sähköliesi, astianpesukone, keittomahdollisuus, perusastiasto, wc, suihku, hiustenkuivain, tv, liinavaatteet. ENG

Read more

Mantan Majatalon Lanssi-sali

Mantan Majatalon tunnelmallinen Lanssi-sali tarjoaa toimivat tilat erilaisten juhlien, kokousten ja koulutusten pitopaikaksi. Saliin mahtuu 50 henkilöä ja lisää tilaa saadaan järjestetyksi tiloja järjestelemällä.

Saunominen Mantan Majatalolla

Mantan Majatalon piha-alueella sijaitsee vuonna 2016 valmistunut erillinen perinteinen pihasauna. Sauna lämmitetään majoittujille eri sopimuksella tarpeen mukaan. Kiinteää hintaa saunomiselle ei ole, vaan hinta määräytyy saunojien määrän ja majoituksen keston mukaan.

Palvelut asuntoautoille ja -vaunuille

Mantan Majatalon piha-alueelta löytyy joitakin sähköpaikka asuntoautojen ja -vaunujen tarpeisiin. Sähkön lisäksi pystymme tarjoamaan karavaanareiden käyttöön wc-, suihku- ja saunatilat, sekä kylmävesipisteen. Suunnitteilla on erilliset wc-, suihku- ja leirikeittiötilat karavaanareiden käyttöön.

Lemmikit Mantan Majatalolla

Lemmikit ovat tervetulleita osaan Mantan Majatalon huoneistoista. Ilmoita aina etukäteen majoitusvarausta tehdessäsi jos majoittumaan saapuu myös lemmikkieläimiä. Lemmikkilisä on 15 €/ eläin/ viipymä. Eläimen omistaja vastaa eläimen mahdollisesti aiheuttamista vahingoista.