Ruokalistat ENG

Ravintolamme toimii tilausravintolana

Ravintolamme toimii tilausravintolana. Järjestämme tilauksesta ruokailuja ja kahvituksia ryhmille viihtyisissä tiloissamme Mantan Majatalolla, Savottakahvila Möhkön Mantassa tai vaikkapa metsän siimeksessä nuotiotulen loimussa.

Järjestämme tilausravintolassamme ryhmien ruokailuja ja kahvituksia, sekä pitopalveluja erilaisiin juhliin ja tilaisuuksiin. Tilaisuuden voi järjestää Mantan Majatalon viihtyisissä tiloissa, joissa mahtuu mukavasti juhlimaan 50 henkilöä. Kesäaikaan käytettävissä on myös Savottakahvila Möhkön Manta ympäristöineen. Manta tarjoaa tunnelmalliset tilat 30-40 henkilölle. Toteutamme ruokailu-, kahvi- ja pitopalveluja myös maastoruokailuna eri kohteissa.

Sopimuksen mukaan toteutamme pitopalvelutarjoiluja myös asiakkaan omassa juhlatilassa. Kerro toiveesi ja pyydä tarjous ryhmällesi.

Menuvaihtoehtoja kaudelle 2020

Olemme koonneet tähän alle esimerkkejä ruokalistoistamme. Kaikissa menuissa minimiryhmäkoko on 20 henkilöä, ellei ryhmäkokoa ole toisin ilmoitettu. Ruokailupalvelun toteutuspaikkana menussa mainitulla hinnalla on Mantan Majatalo tai Savottakahvila Möhkön Manta. Pienemmät ryhmät, ryhmät yli 80 hlö sekä tarjoilun toteutus muussa paikassa erillisten tarjousten pohjalta.

Menut avautuvat alla olevia linkkejä klikkaamalla pdf-tiedostoina omaan ikkunaansa, sieltä ne saa myös helposti halutessaan tulostetuiksi.

Sotapojan sapuska

15,00€ / hlö

Mantan Kiusaukset - menu

16,00 € / hlö

Mantan Majatalon lounasmenu riistakäristeellä

21,5 € / hlö

Mantan Majatalon lounasmenu broilerinfileellä

21,5 € / hlö

Muistilista pitopalveluasiakkaille

Yllämainittuihin hintoihin sisältyy tilojemme käyttö kahvituksissa tunnin ajaksi ja ruokailuiden yhteydessä kahden tunnin ajaksi. Pidemmästä viipymästä sovitaan aina tapauskohtaisesti erikseen.

Tarjoilun henkilöhintaan vaikuttava ryhmäkoko katsotaan aikuisista ja yli 12-vuotiaista henkilöistä. Lapset alle 12-vuotta -50 % aikuisen hinnasta ja lapset alle 4-vuotta ryhmän mukana vapaasti.

Laskutus tapahtuu jälkikäteen, 7 vuorokautta ennen tilaisuutta tehdyn henkilömäärävahvistuksen mukaisesti. Jos ruokailijoita on vahvistettua henkilömäärää enemmän, laskutus tapahtuu toteutuneen ryhmäkoon mukaisesti.

Erityisruokavaliot tulee ilmoittaa henkilömäärävahvistuksen yhteydessä, viimeistään 7 vuorokautta ennen tilaisuutta. Laktoosittoman ruokavalion huomioimme automaattisesti.

Ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva tilaisuus!

Yllä esitetyt menut ovat esimerkkejä ja muokkaamme niitä tarpeiden ja toiveiden mukaan

Kysy myös muita menuvaihtoehtoja ja pyydä palvelukokonaisuudesta tarjous ryhmällesi.