Tervetuloa rentoutumaan kodikkaissa huoneistoissamme ENG

Majoitus

Jokin lause majoituksesta tähän ENG

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Sed posuere interdum sem. Quisque ligula eros ullamcorper quis, lacinia quis facilisis sed sapien. Mauris varius diam vitae arcu. Sed arcu lectus auctor vitae, consectetuer et venenatis eget velit. Sed augue orci, lacinia eu tincidunt et eleifend nec lacus. Donec ultricies nisl ut felis, suspendisse potenti. Lorem ipsum ligula ut hendrerit mollis, ipsum erat vehicula risus, eu suscipit sem libero nec erat. Aliquam erat volutpat. Sed congue augue vitae neque. Nulla consectetuer porttitor pede. Fusce purus morbi tortor magna condimentum vel, placerat id blandit sit amet tortor.

Suma

Alakerran suurempi huoneisto Suma, on viihtyisä, tilava kaksio, jossa on kaksi erillistä makuuhuonetta, tilava tupakeittiö, ja kylpyhuone. Vuodepaikkoja Sumassa on 1-10.

Utju

Alakerran pienempi huoneisto Utju, on tunnelmallinen yksiö, jossa on oma keittiönurkkaus ja 1-5 vuodepaikkaa. Utjun käytössä on Majatalon aulatilan yhteydessä sijiatsevat wc ja suihkutilat.

Kaplas

Mantan Majatalon yläkerrassa sijaitsee pidempi aikaiseen majoitukseen sopiva asuinhuoneisto Kaplas, joka on tilava yksiö. Huoneistossa on keittiö, yhdistetty olo- ja makuuhuone ja wc/suihku. Vuodepaikkoja yläkerran huoneistossa on 1-6.

"Lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor"