Tarpeellista tietoa toiminnastamme

Infosivu

Infosivu

Tältä sivulta löydät lisätietoa yrityksestämme. Olemme koonneet tänne myös tarpeellista tietoa käytännöistämme, yhteistyökumppaneistamme ja alueesta jolla toimimme.

Yrityksemme tarina

Ensin oli Savottakahvila Möhkön Manta ja siinä rinnalla kulki Mantan Luontopalvelut. Ajan kuluessa syntyi Mantan Majatalo. Miten tarina eteni ja mitkä ovat tulevaisuuden suunnitelmat. Tutustu yrityksemme tarinaan tarkemmin. 

Lue lisää
Pitopöydän kruunaa kakkukahvit

Ajankohtaista

Haluatko kuulla ajankohtaiset kuulumisemme? Täältä löydät niitä luettavaksi artikkelien muodossa. Artikkeleja pyrimme kirjoittamaan myös tarjouksista, kampanjoista ja tulossa olevast toiminnasta.

Lue lisää
Neitoperhonen

Tietosuojaseloste

Tämän linkin taakse avautuu aikanaan yrityksemme tietosuojaseloste. 

Lue lisää
Möhkön ruukin raamisaha

Varaus- ja peruutusehdot

Tämän linkin takaa löydät yrityksemme voimassa olevat varaus- ja peruutusehdot. 

Lue lisää

Esitteet

Alueeltamme ilmestyy vuosittain useita eri esitteitä. Olemme koonneet sähköiset esitteet yhdelle sivulle, josta ne on helppo löytää. Jos haluat paperisia esitteitä postitettavaksi, ota rohkeasti yhteyttä!

Lue lisää
Möhkön kylä ilmakuvassa

Alueinfo

Yrityksemme toimii Suomen itäisimmässä kylässä Möhkössä, joka on osa Ilomantsin kuntaa. Möhkö on vanha ruukkikylä ja alueelta löytyy mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa. Tule tutustu, koe ja ihastu! 

 

Lue lisää

Yhteistyössä

Yhteistyössä on voimaa! Olemme koonneet seuraavalle sivulle yhteistyökummpaneidemme tietoja. Tarkemmat tiedot kunkin toiminnasta löydät kunkin toimijan omilta kotisivuilta.

Lue lisää

Jäitkö kaipaamaan vielä jotain tietoa?

Ota yhteyttä, niin etsitään yhdessä vastaukset kysyksiisi. Autamme mielellämme.