Hankien hohdetta ja talven kauneutta

Talviajan aktiviteetit ja ohjelmat

Kickspark potkurointia Jänissaareen

Talvista tekemistä

Mantan Luontopalveluiden talvisilla retkillä pääset liikkumaan talvisessa luonnossa säällä kuin säällä. Matkaa pääset taittamaan hiihtäen, lumikenkäillen, kickspark-potkukelkoilla tai turvallisesti moottorikelkan reessä. Nuotion äärellä retkieväät ja maastoruoka maistuu makoisalle ja lämpimässä jurttateltassa on mukava vaikkapa ottaa nokoset ruoan päälle, tulen rapinaa kamiinassa kuunnellen. Usein ohjelmaan mahtuu myös pilkkimistä ja muita aitoja talvisia kokemuksia.

Retkemme toteutetaan täydenpalvelun periaatteella oppaidemme johdolla, turvallisesti sää- ja jääolosuhteet huomioiden.

Iloinen hiihtäjä hiihtolomalla

Löydä laduille -täysihoitoloma

Ota irtiotto arjesta ja lähde talvilomalle Suomen lumivarmimmalle seudulle Ilomantsiin. Luvassa on suksien suihketta ja retkeilyä talvisessa luonnossa. Herkullisesta ruuasta, levosta ja palvelusta nauttien.

Lue lisää

Potkutellen polanteella

Liiku rennosti talvisessa luonnossa, potkutellen polanteella -potkurin jalaksilla. Ohjattu potkuriretki vie sinut ja ryhmäsi ihailemaan talvisen Koitajoen maisemia ja nauttimaan talven taiasta, liikunnan riemua unohtamatta.

Lue lisää
Välipalalla Jänissaaressa

Talven taikaa Jänissaaressa

Tohditko unohtaa kiireen ja irtautua päiväksi retkelle keskelle asumatonta? Tällä retkellä pääset Nuorajärven Jänissaareen, yrityksemme luontotukikohtaan nauttimaan olostasi ja oloutumaan aitoon eräelämään.

Lue lisää

Ikiaikaiset hongat kertovat tarinoitaan, kun tuuli leikkii niiden oksissa. Taivaan kirjovat syttyvät tähdet. Nuotio luo valoa hämärtyvään iltaan.

On hiljaista, kuulet vain luonnon.