Hankien hohdetta ja talven kauneutta

Talviajan aktiviteetit ja ohjelmat

Kickspark potkurointia Jänissaareen

Talvista tekemistä

Mantan Luontopalveluiden talvisilla retkillä pääset liikkumaan talvisessa luonnossa säällä kuin säällä. Matkaa pääset taittamaan hiihtäen, lumikenkäillen, kickspark-potkukelkoilla tai turvallisesti moottorikelkan reessä. Nuotion äärellä retkieväät ja maastoruoka maistuu makoisalle ja lämpimässä jurttateltassa on mukava vaikkapa ottaa nokoset ruoan päälle, tulen rapinaa kamiinassa kuunnellen. Usein ohjelmaan mahtuu myös pilkkimistä ja muita aitoja talvisia kokemuksia.

Retkemme toteutetaan täydenpalvelun periaatteella oppaidemme johdolla, turvallisesti sää- ja jääolosuhteet huomioiden.

Potkutellen polanteella - potkuriretki

Liiku rennosti talvisessa luonnossa, potkutellen polanteella -potkurin jalaksilla. Ohjattu potkuriretki vie sinut ja ryhmäsi ihailemaan talvisen Koitajoen maisemia ja nauttimaan talven taiasta, liikunnan riemua unohtamatta.

Lue lisää ja varaa
Iloinen hiihtäjä hiihtolomalla

Löydä laduille -täysihoitoloma

Ota irtiotto arjesta ja lähde talvilomalle Suomen lumivarmimmalle seudulle Ilomantsiin. Nauti suksien suihkeesta ja retkeile talvisessa luonnossa herkullisesta ruuasta ja palvelusta nauttien. Toteutetaan tilauksesta.

Lue lisää
Välipalalla Jänissaaressa

Talven taikaa Jänissaaressa

Tohditko unohtaa kiireen ja irtautua päiväksi retkelle talviseen luontoon. Tällä retkellä pääset Nuorajärven Jänissaareen nauttimaan olostasi ja oloutumaan aitoon eräelämään. Toteutetaan tilauksesta.

Lue lisää

Ikiaikaiset hongat kertovat tarinoitaan, kun tuuli leikkii niiden oksissa. Taivaan kirjovat syttyvät tähdet. Nuotio luo valoa hämärtyvään iltaan.

On hiljaista, kuulet vain luonnon.