Maistuvia herkkuja moneen makuun

Ruokalistat

Ravintolamme toimii tilausravintolana

Ravintolamme toimii tilausravintolana. Järjestämme tilauksesta ruokailuja ja kahvituksia ryhmille viihtyisissä tiloissamme Mantan Majatalolla tai vaikkapa metsän siimeksessä nuotiotulen loimussa. Ruokailut voidaan toteuttaa myös pitopalveluna asiakkaan valitsemassa tilassa.

Tältä sivulta löydät erilaisia ruokalistoja lounaasta aina juhlavaan pitoateriaan. Muokkaamme tarvittaessa ruokalistojen sisältöä. Kerro toiveesi ja pyydä tarjous ryhmällesi.

Menuvaihtoehtoja kaudelle 2024

Olemme koonneet tähän alle esimerkkejä ruokalistoistamme. Kaikissa menuissa minimiryhmäkoko on 20 henkilöä, ellei ryhmäkokoa ole toisin ilmoitettu. Ruokailupalvelun toteutuspaikkana menussa mainitulla hinnalla on Mantan Majatalo. Pienemmät ryhmät, ryhmät yli 80 hlö sekä tarjoilun toteutus muussa paikassa hinnoitellaan aina erillisellä tarjouksella.

Menut avautuvat alla olevia Avaa menu -linkkejä klikkaamalla pdf-tiedostoina omaan ikkunaansa, sieltä ne saa myös helposti tulostetuiksi. Jos et löydä sopivaa menua valmiista vaihtoehdoista, ota yhteyttä ja suunnitellaan tarpeitasi vastaava kokonaisuus. Kaikki menumme katetaan tarjolle noutopöytään.

Äitienpäivä Mantan Majatalolla su 12.5.2024

Mantan Majatalolla Äitienpäivää juhlistetaan maistuvan ruuan äärellä yhdessäolosta nauttien.

Teethän pöytävarauksen ennakkoon p. 040 86 16 373. Linkin takaa löydät myös sähköisen yhteydenottolomakkeen.

Lämpimästi tervetuloa!

Lue lisää ja tee pöytävaraus!

Emännän eväs - keittomenu

Maistuva ja runsas keittomenu, jossa ryhmä valitsee esitetyistä vaihtoehdoista yhden keiton pääruuaksi. Menuun sisältyvät lisukkeet salaatteineen, leivät, ruokajuomat ja jälkiruoka.

Hinta 14,00 € / hlö.

Avaa menu
Lohikeittoa reissun päällä nautittuna

Lohikeittomenu Mantan tapaan

Mantan tapaan tehty kermainen lohikeitto hemmottelee makuhermoja täyteläisyydellään. Menuun sisältyvät lisukkeet salaatteineen, leivät, ruokajuomat ja jälkiruoaksi nautitaan marjarahkaa.

Hinta 16,50 € / hlö.

Avaa menu

Sotapojan sapuska

Sotahistorian teemamenu, joka sopii sotahistoriaan perehtyville matkailijoille ja miksi ei muillekin teemasta kiinnostuneille. Menuun sisältyvät lisukkeet, leivät, ruokajuomat ja jälkiruoka.

Hinta 16,50 €/ hlö

Kuva: SA-kuva

Avaa menu

Mantan Majatalon kiusausmenu

Perinteinen ja maistuva laatikkoruokamenu, jossa ryhmä valitsee yhden kiusauvaihtoehdon pääruoaksi. Menuun sisältyvät lisukkeet salaatteineen, leivät, ruokajuomat ja jälkiruoka.

Hinta 18,50 € / hlö.

Avaa menu

Mantan Majatalon lounasmenu riistakäristeellä

Runsas ja monipuolinen menu, jonka pääruokana on riistakäriste saksanhirvestä. Menuun sisältyy lisukkeet salaatteineen, leivät, ruokajuomat ja jälkiruokana on tähtianismarinoituja metsämarjoja.

Hinta 23,50 € / hlö

Avaa menu

Mantan Majatalon lounasmenu broilerinfileellä

Runsas ja monipuolinen menu, jonka pääruokana on broilerin filettä savujuustokastikkeella. Menuun sisältyy lisukkeet salaatteineen, leivät, ruokajuomat ja jälkiruokana marjaisaa suklaamoussea.

Hinta 26,50 € / hlö

Avaa menu

Mottimestarin menu

Sotahistorian teemamenu, joka syntyi Teatteri Möhkön Mottimestari-näytelmään ja on jäänyt valikoimiimme hyväksi havaittuna ja asiakkaiden tykkäämänä.

Hinta 26,50 €/ hlö

Kuva: Teatteri Möhkö

Avaa menu

Puffetpöytä Mantan Majatalon tapaan

Menukokonaisuus, josta jokainen löytää mieleisensä. Menu koostuu Pohjois-Karjalaisista perinneherkuista ja muista talon omista erikoisuuksista. Jälkiruoaksi tarjotaan suussa sulavaa Herrojen Herkkua.

Hinta 26,50 €/ hlö

Avaa menu
Marjaisa kermatäytekakku

Mantan Majatalon Juhlamenu

Mantan Majatalon Juhlamenu on monipuolinen ja maistuva kokonaisuus. Pääruokana tarjotaan porsaan ulkofilettä talon tapaan. Juhlava kattaus liinoituksineen antaa viime silauksen tilaisuuden arvokkuudelle.

Hinta 28,50 €/ hlö

Avaa menu

Mantan Majatalon karjalainen juhlamenu

Perinteisiä karjalaisia makuja yhdistettynä raikkaasti uusiin makututtavuuksiin. Menu sopii monenlaisiin juhlatilaisuuksiin. Runsaasta noutopöydästä jokainen löytää suosikkinsa.

Hinta 32,00 €/ hlö

Avaa menu
Jouluisia herkkuja Mantan Majatalon noutopöydässä

Jouluruokailut Mantan Majatalolla 2024

Mantan Majatalon maistuvat joulumenut katetaan noutopöytään tilauksesta. Voit varata ryhmällesi sopivan ajankohdan. Tarjolla on neljä erilaista herkullista menuvaihtoehtoa.

Hinta alkaen 25,00 €/ hlö.

Tutustu vaihtoehtoihin ja tiedustele vapaita ajankohtia.

Muistilista pitopalveluasiakkaillemme

Yllämainittuihin hintoihin sisältyy tilojemme käyttö kahvituksissa tunnin ajaksi ja ruokailuiden yhteydessä kahden tunnin ajaksi. Pidemmästä viipymästä sovitaan aina tapauskohtaisesti erikseen.

Tarjoilun henkilöhintaan vaikuttava ryhmäkoko katsotaan aikuisista ja yli 12-vuotiaista henkilöistä. Lapset alle 12-vuotta -50 % aikuisen hinnasta ja lapset alle 4-vuotta ryhmän mukana vapaasti.

Laskutus tapahtuu jälkikäteen, 7 vuorokautta ennen tilaisuutta tehdyn henkilömäärävahvistuksen mukaisesti. Jos ruokailijoita on vahvistettua henkilömäärää enemmän, laskutus tapahtuu toteutuneen ryhmäkoon mukaisesti.

Erityisruokavaliot tulee ilmoittaa henkilömäärävahvistuksen yhteydessä, viimeistään 7 vuorokautta ennen tilaisuutta. Laktoosittoman ruokavalion huomioimme automaattisesti.

Ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva tilaisuus!

Yllä esitetyt menut ovat esimerkkejä ja muokkaamme niitä tarpeiden ja toiveiden mukaan

Kysy myös muita menuvaihtoehtoja ja pyydä palvelukokonaisuudesta tarjous ryhmällesi.