Tervetuloa rentoutumaan kodikkaissa huoneistoissamme

Majoitus

Suma huoneisto Mantan Majatalolla

Huoneistomajoitusta Mantan Majatalolla Möhkössä

Majoituskohteemme sijaitsee Möhkön kylässä, 21 km Ilomantsin keskustasta itään. Tarjoamme viihtyisää huoneistomajoitusta rauhallisella ja luonnonkauniilla paikalla Koitajoen äärellä. Yksilölliset huoneistomme henkivät vanhan rakennuksen tunnelmaa. Majoituskohde sijaitsee aivan Möhkönkoskien virkistyskalastusalueen ja Möhkön ruukin välittömässä läheisyydessä. Majoitusta on tarjolla ennakkotilauksesta ympäri vuoden.

Tervetuloa viihtymään vieraanamme!

Suma-huoneiston tupakeittiö

Suma -huoneisto

Alakerran suurempi huoneisto Suma, on viihtyisä, tilava kaksio, jossa on kaksi erillistä makuuhuonetta, tilava tupakeittiö ja kylpyhuone. Vuodepaikkoja Sumassa on 1-10.

Utju-huoneisto

Utju-huoneisto

Alakerran pienempi huoneisto Utju, on tunnelmallinen yksiö, jossa on oma keittiönurkkaus ja 1-5 vuodepaikkaa. Utju-huoneiston käytössä on omat erilliset wc- ja suihkutilat, joihin pääsee aulatilan kautta.

Kaplas-huoneiston keittiö

Kaplas-huoneisto

Mantan Majatalon yläkerrassa sijaitsee pidempi aikaiseen majoitukseen sopiva asuinhuoneisto Kaplas, joka on tilava yksiö. Huoneistossa on keittiö, yhdistetty olo- ja makuuhuone ja wc/suihku. Vuodepaikkoja yläkerran huoneistossa on 1-6.

Mantan Majatalon pihasauna

Saunominen Mantan Majatalolla

Mantan Majatalon perinteinen pihasauna lämmitetään asiakkaillemme tarpeen mukaan. Kiinteää hintaa saunomiselle ei ole, vaan hinta määräytyy saunojien määrän ja majoituksen keston mukaan.

Mantan Majatalon pihapiiri

Palvelut asuntoautoille ja -vaunuille

Piha-alueeltamme löytyy joitakin sähköpaikkoja asuntoautojen ja -vaunujen käyttöön. Lisäksi pystymme, talon muu varaustilanne huomioiden tarjoamaan karavaanareiden käyttöön wc-, suihku ja saunatilat, sekä kylmävesipisteen.

Koiria sammalikolla

Lemmikit Mantan Majatalolla

Lemmikit ovat tervetulleita osaan huoneistoistamme. Ilmoita aina etukäteen majoitusvarausta tehdessäsi jos majoittumaan saapuu myös lemmikkieläimiä. Lemmikkilisä on 15 €/ eläin/ viipymä.

Hinnasto

Hlö/huoneisto
Hinta/ hlö/ vrk
Hlö/huoneisto

1 hlö

Hinta/ hlö/ vrk

50 €/ hlö/ vrk

Hlö/huoneisto

2-3hlö

Hinta/ hlö/ vrk

40 €/ hlö/ vrk

Hlö/huoneisto

4-5 hlö

Hinta/ hlö/ vrk

35 €/ hlö/ vrk

Suuremmat ryhmät ja useamman vuorokauden majoitukset eri sopimuksella. Hintaan sisältyy liinavaatteet ja pyyhkeet.

Kaikki kolme majoitushuoneistoamme, Suma, Kaplas ja Utju ova saaneet nimensä savottateeman mukaan. Tiedätkö mitä ne tarkoittavat? Suma on uitossa syntynyt puiden kasaantuma. Kaplas on reen jalaksen ja rungon välinen tukipuu. Utju on uitossa huonosti uiva, uppoamaisillaan oleva puu.

Kaikissa huoneistoissamme on majoitustilojen lisäksi oma keittiö ja kylpyhuone ja WC. Huoneistojemme varustukseen kuuluu myös mikroaaltouuni, jääkaappi, sähköliesi, astianpesukone, perusastiasto, hiustenkuivain ja TV. Majoituksen hintaan kuuluvat liinavaatteet ja pyyhkeet. Mantan Majatalon majoitusvuorokausi alkaa saapumispäivänä klo 14 ja päättyy lähtöpäivänä klo 12. 

Olet lämpimästi tervetullut nauttimaan yksilöllisten huoneistojemme rauhallisesta tunnelmasta.

 

"Kiitos idyllisestä yöpaikasta. Oli makoista unet." Ote Utju-huoneiston vieraskirjasta päiväyksellä 18.6.2019