Tervetuloa vieraaksemme

Mantan Majatalo

Mantan Majatalon logo

Mantan Majatalo

Mantan Majatalo sijaitsee Möhkön kylässä, 21 km Ilomantsin keskustasta itään. Tarjoamme viihtyisää huoneistomajoitusta rauhallisella ja luonnonkauniilla paikalla Koitajoen äärellä. Majoituskohde sijaitsee aivan Möhkönkoskien virkistyskalastusalueen ja Möhkön ruukin välittömässä läheisyydessä. Majoitusta on tarjolla ennakkotilauksesta ympäri vuoden.

Ruokailu- ja ohjelmapalvelut järjestyvät sopimuksen mukaan.

Alakerran suurempi huoneisto Suma, on viihtyisä, tilava kaksio, jossa on kaksi erillistä makuuhuonetta, tilava tupakeittiö, ja kylpyhuone. Vuodepaikkoja Sumassa on 1-10.

Alakerran pienempi huoneisto Utju, on tunnelmallinen yksiö, jossa on oma keittiönurkkaus ja 1-5 vuodepaikkaa. Utjun käytössä on Majatalon aulatilan yhteydessä sijiatsevat wc ja suihkutilat.

Majatalon yläkerrassa sijaitsee pidempi aikaiseen majoitukseen sopiva asuinhuoneisto Kaplas, joka on tilava yksiö. Huoneistossa on keittiö, yhdistetty olo- ja makuuhuone ja wc/suihku. Vuodepaikkoja yläkerran huoneistossa on 1-6.

Ruokailupalvelut aamupaloista juhlaillallisiin järjestämme vieraillemme sopimuksen mukaan viihtyisässä Lanssi-salissa. Tervetuloa viihtymään vieraanamme!

Majoitushinnasto

Hlö/huoneisto
Hinta/ hlö/ vrk
Hlö/huoneisto

1 hlö

Hinta/ hlö/ vrk

55 €/ hlö/ vrk

Hlö/huoneisto

2-3 hlö

Hinta/ hlö/ vrk

45 €/ hlö/ vrk

Hlö/huoneisto

4-5 hlö

Hinta/ hlö/ vrk

40 €/ hlö/ vrk

Liinavaatteet ja pyyhkeet sisältyvät majoituksen hintaan. Viipyessäsi kauemmin saat toisesta majoitusvuorokaudesta alkaen 10 % alennuksen majoituksen vuorokausihinnasta. Suuremmat ryhmät ja pidemmät majoitusjaksot eri sopimuksella.

Majoitushuoneisto Utju

Huoneistomajoitusta Mantan Majatalolla

Majoitushuoneistomme tarjoavat kodikkaan majoitusvaihtoehdon. Yksilöllisesti sisustetut huoneistomme kunnioittavat vanhan rakennuksen tunnelmaa ja niiden levollisessa ilmapiirissä voit viipyä vaikka pidempäänkin.

Lue lisää
Utju huoneiston keittiö

Huoneistojen varustus

Kaikissa huoneistoissamme on majoitustilojen lisäksi oma keittiö ja kylpyhuone ja WC. Huoneistojemme varustukseen kuuluu myös mikroaaltouuni, jääkaappi, sähköliesi, astianpesukone, perusastiasto, hiustenkuivain ja TV. Majoituksen hintaan kuuluvat liinavaatteet ja pyyhkeet.

Kokousväkeä Mantan Majatalon Lanss-salissa

Mantan Majatalon Lanssi-sali

Mantan Majatalon tunnelmallinen Lanssi-sali tarjoaa toimivat tilat erilaisten juhlien, kokousten ja koulutusten pitopaikaksi. Saliin mahtuu 50 henkilöä ja lisää tilaa saadaan järjestetyksi tiloja järjestelemällä.

Lue lisää

Saunominen Mantan Majatalolla

Mantan Majatalon piha-alueella sijaitsee vuonna 2016 valmistunut erillinen perinteinen pihasauna. Sauna lämmitetään majoittujille eri sopimuksella tarpeen mukaan. Kiinteää hintaa saunomiselle ei ole, vaan hinta määräytyy saunojien määrän ja majoituksen keston mukaan.

Palvelut asuntoautoille ja -vaunuille

Mantan Majatalon piha-alueelta löytyy joitakin sähköpaikka asuntoautojen ja -vaunujen tarpeisiin. Sähkön lisäksi pystymme tarjoamaan karavaanareiden käyttöön kylmävesipisteen. 

Koiria metsässä. Lemmikit ovat tervetulleita Mantan Majatalolle.

Lemmikit Mantan Majatalolla

Lemmikit ovat tervetulleita osaan Mantan Majatalon huoneistoista. Ilmoita aina etukäteen majoitusvarausta tehdessäsi jos majoittumaan saapuu myös lemmikkieläimiä. Lemmikkilisä on 15 €/ eläin/ viipymä. Eläimen omistaja vastaa eläimen mahdollisesti aiheuttamista vahingoista.