Ihmisen aurinko on ihminen

Yrityksemme tarina

Yrityksemme on toiminut vuodesta 2004 alkaen. Ensin aloitettiin Savottakahvila Möhkön Mantan toiminnan pyörittäminen. Siinä rinnalla kulki koko ajan myös luontopalvelut, jotka saivat aikanaan Möhkön Manta-laivan mukaisesti etuliitteen ja niistä tuli Mantan Luontopalvelut. 2010 ostimme Ilomantsin kunnalta Möhkön uudemman kansakoulukiinteistön, 1928 rakennetun hirsirakenteisen koulun. Työtä pelkäämättä ryhdyimme talvihommina remontointiurakkaan. Urakka on edennyt, hitaasti, mutta varmasti ja nurkka kerrallaan olemme rakennusta läpikäyneet ja kunnostaneet. Pikku hiljaa koulusta on muovautunut Mantan Majatalo, joka toimii nykyisin toimintamme keskuksena ja tukikohtana.

Voisi sanoa, että yrittäminen ja omin käsin tekeminen on meille elämäntapa ja haluamme toiminnassamme pitää kiinni siitä, että asiakkaat ovat myös vieraitamme ja haluamme, että jokainen vieraamme voi kokea olevansa tervetullut meille kylään. 

Ihmisen aurinko on ihminen!

Kuvia reissun päältä

Alla olevassa kuvagalleriassa henkilökuntamme esittäytyy työntouhuissa tallennettuina. Mukana vilahtavat myös reissukoiramme Uljas ja Urmas, joilla on tärkeä sija monen luontopalveluasiakkaamme muistoissa ja sydämessä.

On hiljaista, kuulet vain luonnon.