Tunne luonto ympärilläsi

Luovuutta ja hyvinvointia luonnosta

Jos uskallat pysähtyä - pääset lähelle luontoa

Luonto on toimintamme tärkeä perusta. Se on samalla kertaa ympäristö, johon suuntaamme retkillämme, mutta se on myös aarreaitta, joka tarjoaa meille ehtymättömän voimavarojen lähteen. Retkillämme haluamme tarjota vieraillemme puitteet ja mahdollisuuden rauhoittumiseen ja luontoherkkyyden löytämiseen. Koskaan ei voi tietää, mitä aarteita kukin mukaansa löytää, mutta harvoin metsäretkeltä tarvitsee reppu tyhjänä palata.

Pakkaa siis reissureppuusi aikaa ja halu tutustua ympäröivään luontoon ja sen tarjoamiin mahdollisuuksiin. Anna polun johdattaa kulkusi pitkin neulasmattoja ja sammalmättäitä. Nauti luonnon läheisyydestä ja kuuntele myös itseäsi.

Rumpua sidotaan rumpukurssilla

Rummun synty Metsämielen hengessä 17.-19.6.2022

Rumpukurssi, jossa Mantan Majatalo ja Louhen polku tarjoavat sinulle mahdollisuuden toteuttaa unelmasi itse tehdystä rummusta. Nauti levollisesti tunnelmasta, täysihoidosta ja lähde avoimin mielin matkalle rumpujen maailmaan.

Lue lisää ja varaa
Käpyjä metsässä sammalmättäällä

Rauhoitu Möhkössä -luontokurssi 1, 8.-11.8.2022

Irtaudu arjesta ja tule etsimään voimavaroja luonnosta. Kurssi on suunnattu luontoliikkumisesta pitäville aivoverenkierronhäiriön saaneille ja heidän läheisilleen. Kurssi toteutetaan yhteistyössä Aivoliiton kanssa. 

Lue lisää!
Auringonlasku Jänissaaressa

Rauhoitu Möhkössä -luontokurssi 2, 1.-4.9.2022

Irtaudu arjesta ja tule etsimään voimavaroja luonnosta. Kurssi on suunnattu luontoliikkumisesta pitäville aivoverenkierronhäiriön saaneille ja heidän läheisilleen. Kurssi toteutetaan yhteistyössä Aivoliiton kanssa. 

Lue lisää!

Rumpukurssi Jänissaaressa 10.-11.9.2022

Tällä kurssilla rummut syntyvät ikiaikaisen Jänissaaren sylissä, kodassa nuotiotulen äärellä, vanhojen puiden humistessa omia laulujaan. Tule mukaan ja koe rummunsynty luonnon helmassa rentoutuen ja nauttien.

Lue lisää ja varaa paikkasi!
Polku Möhkön ruukilla

Metsämielen poluilla - ohjattu hyvinvointiretki

Lähde Metsämielen poluille. Unohda arjen aikataulut. Pysähdy hetkeksi. Anna aistien avautua. Kuuntele, mitä kehosi ja mielesi sinulle viestivät. Kuulet hengityksesi ja aistit luonnon ympärilläsi. Toteutetaan tilauksesta.

Lue lisää ja varaa
Metsän sylisää on hyvä olla

Luovuutta luonnosta -hyvinvointipäivä

Vietä päivä yhdessä ystäviesi tai työkavereidesi kanssa. Anna ajatuksille tilaa, rauhoitu luonnon keskellä ja päästä luovuutesi valloilleen. Löydä luovuuden ilo ja voimaannu luonnosta. Toteutetaan tilauksesta.

Lue lisää ja varaa

Ikiaikaiset hongat kertovat tarinoitaan, kun tuuli leikkii niiden oksissa. Taivaan kirjovat syttyvät tähdet. Nuotio luo valoa hämärtyvään iltaan.

On hiljaista, kuulet vain luonnon.