Lanssi-saliin on mukava kokoontua

Ravintola

Mantan Majatalon Lanssi-salin juhlava kahvipöytä.

Tervetuloa tilausravintolaamme

Järjestämme tilausravintolassamme ryhmien ruokailuja ja kahvituksia, sekä pitopalveluja erilaisiin juhliin ja tilaisuuksiin. Tilaisuuden voi järjestää Mantan Majatalon viihtyisissä tiloissa, joissa mahtuu mukavasti juhlimaan 50 henkilöä. Kesäaikaan käytettävissä on lisäksi piha-alueella sijaitseva juhlateltta ja pihakota. Toteutamme ruokailu-, kahvi- ja pitopalveluja myös maastoruokailuna.

Sopimuksen mukaan toteutamme pitopalvelutarjoiluja myös asiakkaan omassa juhlatilassa. Kerro toiveesi ja pyydä tarjous ryhmällesi.

Ylioppilasjuhlien kahvipöydässä pikkuleipiä ja täytekakkua

Juhla- ja pitopalvelut

Toteutamme erilaisia pitopalvelukokonaisuuksia asiakkaan toiveiden mukaan. Omien tilojemme lisäksi teemme tarjoiluja myös asiakkaan valitsemissa juhlatiloissa. Ota yhteyttä ja suunnitellaan juhlien ruokapuoli yhdessä!

Lue lisää
Pastasalaattia Mantan Majatalon noutopöydässä

Ruokalistat

Haluamme tarjota asiakkaillemme ainutlaatuiset juhlat ja tilaisuudet. Herkullisella ruoalla on tärkeä osa palveluissamme. Etsitpä ryhmällesi lounaspaikkaa tai juhlavaa pitoateriaa, autamme sinua mielellämme.

Lue lisää
voileipäkakkuja kinkusta

Kakkuja ja muita herkkuja moneen makuun

Tilauksesta teemme erilaisia kakkuja ja leivonnaisia. Valikoimaamme kuuluvat karjalanpiirakat, vatruskat, erilaiset täyte- juusto ja voileipäkakut ja monet muut herkut. Tilaus kannattaa tehdä mahdollisimman hyvissä ajoin.

Juhli ja kokousta omassa rauhassa

Mantan Majatalolla kokoonnut ja juhlit oman ryhmäsi kesken, yksilöllisesti ja omassa rauhassa. Autamme mielellämme tilaisuuden suunnittelussa ja muissa käytännön asioissa. Juhlavat kattaukset tunnelmallisissa tiloissamme kruunavat juhlapäivän. Tervetuloa vieraaksemme.

Lanssi on savottasanastoa ja tarkoittaa puiden kokoamispaikkaa, Mantan Majatalon Lanssi-saliin on vieraidemme mukava kokoontua!