Yhdessä olemme enemmän

Yhteistyökumppanimme

Yhdessä olemme enemmän. Toimimme tiiviissä yhteistyössä useiden alueemme toimijoiden kanssa. 

Tälle sivulle olemme koonneet tietoja yhteistyökumppaneistamme. Lisätietoja löydät heidän omilta kotisivuiltaan. Jokainen sivu avautuu uuteen ikkunaan.

Möhkön Matkailuyhdistys ryn logo

Möhkön Matkailuyhdistys ry

Möhkön Matkailuyhdistys ry on aktiivinen toimija, joka vastaa Möhkön alueen matkailullisesta kehittämisestä ja tapahtumien tuottamisesta.

Kotisivuille
Travel Ilomantsin logo, joka kuvaa elämänpuuta

Travel Ilomantsi

Travel Ilomantsi on viiden yrityksen yhteinen verkkoportaali, josta löytyy kootusti toimijoiden palvelutarjontaa. Mantan väkikin on mukana toiminnassa. Tutustu toimijoihin, tarjontaamme ja inspiroidu Ilomantsista!

 

Kotisivuille
Petkeljärvi Centerin logo

Petkeljärvi Center

Petkeljärven kansallispuiston sydämestä, Petraniemestä, löytyy Petkeljärvi Center, jossa voit ruokailla, kahvistella, majoittua ja saunoa. Palveluihin kuuluu myös caravan- ja leirintäalue. 

Kotisivuille
Möhkön ruukki

Möhkön ruukki

Möhkön ainutlaatuisesta kulttuuriympäristöstä löytyy rakennuksia, teollisuushistoriallisia jäänteitä, muistoja sotahistoriasta, sotatulokaskasveja ja kaunista luontoa.

Kotisivuille
Ravintola Parppeinpirtin logo

Ravintola Parppeinpirtti

Ravintola Parppeinpirtti on karjalaisen ruokaperinteen aarreaitta Ilomantsin kirkonkylällä. Parppeinvaaran vaaramaiseman kauneudessa ruokaillessa myös mieli lepää ja rauhoittuu.

Kotisivuille
Parppeinvaaran runokylän logo

Parppeinvaaran runokylä

Tervetuloa tutustumaan karjalaiseen kulttuuriin. Tutustu monipuolisiin näyttelyihi Runopirtissä ja Luontopirtti Mesikässä ja istahda hetkeksi kuuntelemaan kantelemusiikkia.

Kotisivuille
Hieronta- ja liikuntapalvelut Saija Laurosen logo

Hieronta- ja liikuntapalvelut Saija Lauronen

Kolottaako lihaksia ja hieronta auttaisi. Haluatko itsellesi tehokkaan treeniohjelman? Ehkäpä haluat osallistua toiminnallisiin ulkotreeneihin tai kohottaa kuntoa Hiit Core-tunnilla? Täältä löydät avun kaikkeen tähän!

Facebook-sivulle
Sokeain lasten tuki ry

Sokeain lasten tuki ry

Sokeain lasten tuki ry on yhdistyksemme pitkäaikainen yhteistyökumppani, jonka kanssa yhteistyössä järjestämme luontolomia näkövammaisille lapsille ja heidän perheilleen ympäri vuoden.

Kotisivuille
ElämysMantsi tallin logo

ElämysMantsin islannishevostalli

ElämysMantsin islanninhevostallin idyllisessä tunnelmassa nautit rennosta ilmapiiristä ja varmajalkaisten islanninhevosten kanssa touhuamisesta. Luvassa on halutessasi vauhdikasta menoa harjat töltin vauhdissa hulmuten.

Kotisisivuille
Ilomantsin Matkailuyhdistyksen karhulogo

Ilomantsin Matkailuyhdistys ry

Matkailuyhdistyksen tarkoituksena on edistää Ilomantsin alueella matkailualalla toimivien yritysten ja yhteisöjen yhteistoimintaa, lisätä alueen vetovoimaa ja tunnettuutta, sekä valvoa matkailuelinkeinon etua.

Kotisivuille