Tilaisuudet toiveiden mukaan

Juhla- ja pitopalvelut

Voileipäkakku kinkusta

Juhla- ja pitopalvelut vaivattomasti kauttamme

Järjestämme pitopalveluja erilaisiin juhliin ja tilaisuuksiin. Tilaisuuden voi järjestää Mantan Majatalon viihtyisissä tiloissa, joissa mahtuu mukavasti juhlimaan ympäri vuoden 60 henkilö. Sulan maan aikaan Mantan Majatalon pihapiirissä on lisätilana 30 henkilön juhlateltta ja tunnelmallinen pihakota, Kesäaikaan käytettävissä on myös Savottakahvila Möhkön Manta ympäristöineen. Manta tarjoaa tunnelmalliset tilat 30-40 henkilölle.

Toteutamme ruokailu-, kahvi- ja pitopalveluja myös maastoruokailuna eri kohteissa. Sopimuksen mukaan toteutamme pitopalvelutarjoiluja myös asiakkaan omassa juhlatilassa.

Kerro toiveesi ja pyydä tarjous ryhmällesi. Pitopalvelut ja juhlatilaisuudet toteutamme aina tarjousten mukaan, niin voimme parhaiten huomioida asiakkaan erityistarpeet tilaisuuden toteutuksessa.

Täältä löydät sähköisen tarjouspyyntölomakkeen!

Mantan Majatalon noutopöytä

Ruokalistoistamme apua tilaisuuksien suunnitteluun

Ruokalista -sivuiltamme löydät useita erilaisia, hyväksi havaittuja vaihtoehtoja helpottamaan juhlien ja tilaisuuksien suunnittelua. Muokkaamme tarvittaessa valmiita menujamme asiakkaan toiveiden pohjalta.

Lue lisää
Voileipäkakku meetwurstista

Kakkuja moneen makuun

Tilauksesta teemme erilaisia kakkuja ja leivonnaisia. Valikoimaamme kuuluvat karjalanpiirakat, vatruskat, erilaiset täyte- juusto ja voileipäkakut ja monet muut herkut. Tilaus kannattaa tehdä mahdollisimman hyvissä ajoin.

Pyydä tarjous
Pitopalvelua metsän siimeksessä

Juhli meillä tai valitsemassasi juhlatilassa

Voit juhlia Mantan Majatalolla tai valita juhlapaikaksi jonkin muun tilan. Toteutamme ruokailupalveluita pitopalveluina eri kohteisiin. Kysy lisää eri vaihtoehdoista, autamme juhlitilan valinnassa mielellämme.

Pyydä tarjous

Muistilista pitopalveluasiakkaallemme

Menujemme hintoihin sisältyy tilojemme käyttö kahvituksissa tunnin ajaksi ja ruokailuiden yhteydessä kahden tunnin ajaksi. Pidemmästä viipymästä sovitaan aina tapauskohtaisesti erikseen.

Tarjoilun henkilöhintaan vaikuttava ryhmäkoko katsotaan aikuisista ja yli 12-vuotiaista henkilöistä. Lapset alle 12-vuotta -50 % aikuisen hinnasta ja lapset alle 4-vuotta ryhmän mukana vapaasti.

Laskutus tapahtuu jälkikäteen, 7 vuorokautta ennen tilaisuutta tehdyn henkilömäärävahvistuksen mukaisesti. Jos ruokailijoita on vahvistettua henkilömäärää enemmän, laskutus tapahtuu toteutuneen ryhmäkoon mukaisesti.

Erityisruokavaliot tulee ilmoittaa henkilömäärävahvistuksen yhteydessä, viimeistään 7 vuorokautta ennen tilaisuutta. Laktoosittoman ruokavalion huomioimme automaattisesti.

Ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva tilaisuus!

Mantan Majatalolla juhlit omassa rauhassa, levollisesta tunnelmasta nauttien.