09.04.2024 Kirjoittaja Tuija Lauronen

Koe luonto lähelläsi - Mantan Luontopalveluiden jokiveneretket

Mantan Luontopalveluiden palveluvalikoimasta löytyy useita erilaisia jokiveneretkiä, jotka sopivat myös tyky- ja virkistyspäivien ohjelmaksi. Käy pienellä maisemaristeilyllä tai matkaa jokiveneellä Nuorajärven Jänissaareen koko päiväksi. Lue lisää retkistämme ja varaa omasi.
Koitajoki ja Nuorajärven suu ilmasta kuvattuna.

Koitajoki on ikiaikainen vesireitti Ilomantsissa.

Koe luonto lähelläsi - lähde jokiveneretkillemme.

Mantan  Luontopalvelut järjestää kaudella 2024 paljon erilaista retkitarjontaa. Tarjonnassamme on muun muassa useita erilaisia jokiveneretkiä. Osa retkistämme toteutetaan takuulähtöperiaatteella, eli mukaan voi ilmoittautua yksittäiset osallistujat ja retkiryhmä muodostuu heistä. Jos sopivaa ajankohtaa ei löydy takuulähtöisestä tarjonnastamme, voi ryhmälle tilata oman retken haluamalleen ajankohdalle.

Kohan kohinaa on lyhyt maisemaretki, joka toteutetaan edestakaisena Möhköstä käsin.

Vuorovene liikennöi kesäkeskiviikkoisin välillä Möhkö - Petkeljärvi - Möhkö ennakkoon ilmoitetun aikataulun mukaisesti. Voit kulkea mukana yhden suunnan tai edestakaisin. Tähän retkeen on helppo sisällyttää muitakin aktiviteetteja, koska voit mennä yhden suunnan jokiveneellä ja toisen suunnan vaeltaen Rajan polku -retkeilyreittiä tai ottaa alle vuokrapyörän ja polkupyöräillä takaisin lähtöpisteeseen.

Maisemaretki rajalle mahdollistaa tutustumisen Petkeljärven kansallispuiston maisemiin harvainaisemmasta näkökulmasta, kun veneen kulku suunnataan kohti valtakuntamme rajavesiä.

Tulossa on myös Auringonlaskun aikaan -iltaristeilyjä ja erilaisia ohjattuja melontaretkiä.

Artikkeliin sisällytettyjen linkkien takaa löydät lisätietoa retkistä ja erilaisista mahdollisuuksista niiden toteuttamiseen.

Jos takuuulähtöisten retkien ajankohdat eivät ole sinulle tai ryhmällesi sopivia, kannattaa pyytää tarjous omasta tilausretkestä. Tilausretkillä on mahdollisuus ottaa huomioon ryhmänne erityistarpeet ja lisätä retkikokonaisuuksiin ruokailupalveluja tai vaikka varata aikaa ryhmän omalle kokous- tai koulutusohjelmalle.

Toivottavasti jokiveneretkistämme löytyy sopiva vaihtoehto juuri sinulle ja tapaamme retkitunnelmissa Möhkön maisemissa!

Tutustu tarjontaamme, ota yhteyttä ja kerro meille toiveenne. Suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva retkikokonaisuus.

Liasätiedot ja tarjouspyynnöt

Mantan Luontopalvelut 040 8616 373, mohkonmanta@luukku.com

Kuvat

Videot