29.01.2024 Kirjoittaja Tuija Lauronen

Etätöihin - lähelle luontoa | Mantan Majatalon etätyöpaketit 2024

Tervetuloa etätöihin Möhköön, Mantan Majatalolle. Täällä luonto on lähellä ja kiire kaukana. Tarjoamme käyttöösi viihtyisän ja hyvin varustellun majoitushuoneiston, joka toimii loistavasti väliaikaisena konttorinasi. Ympäröivä luonto tarjoaa vastapainoa työnteolle kutsuen sinut välillä liikkumaan ja voimaantumaan.
Mantan Majatalon huoneistot tarjoavat rauhalliset puitteet myös etätyöskentelyyn.

Mantan Majatalon huoneistot tarjoavat rauhalliset puitteet myös etätyöskentelyyn.

Mantan Majatalon etätyöpaketit 2024

Voimassa oloaika: 1.2.- 31.5.2024. Etätyötarjous on käytettävissä Mantan Majatalon muu varaustilanne huomioiden. Huoneistoja on rajoitetusti, joten varmista saatavuus mahdollisimman hyvissä ajoin. 

Sijainti: Mantan Majatalo, Koulurannantie 3 a, 82980 Möhkö

Tervetuloa etätöihin Möhköön, Mantan Majatalolle. Täällä luonto on lähellä ja kiire kaukana.  Jos kaipaat omaa rauhaa ja tilaa ajatuksille ja keskittymiselle, voimme olla avuksi. Tarjoamme käyttöösi viihtyisän ja hyvin varustellun majoitushuoneiston, johon voit perustaa itsellesi etätyöpisteen. Nopea valokuiden kautta toimiva WiFi-yhteys mahdollistaa vaivattoman työskentelyn. Jokaisessa huoneistossamme on hyvin varusteltu huoneistokohtainen keittiö, jossa voit toteuttaa ruokahuollon omatoimisesti.

Luontoharrastukset ovat vastapainoa työskentelylle ja siihen tarjolla on loistavat puitteet, jotka alkavat suoraan majoituskohteemme ovipielestä. Happihyppelyä kaivatessasi, astut vain ulos ovesta ja annat luonnon johdattaa sinut huomaansa. Talviaikaan etätyöpaketteihimme kuuluu vapaa lumikenkien ja kickspark-potkureiden käyttö majoitusjakson aikana. Lumitilanteen salliessa talvisille reiteille pääsee suoraan majoituskohteemme pihasta.

Kesä-ja syyskaudella käytössäsi ovat vastaavasti maastopyörät, fatbiket ja kanootit, joilla on mukava tutustua Möhkön alueen luontokohteisiin. Miksipä et suuntaisi kulkuasi myös läheisen Petkeljärven kansallispuistoon, kaarnakilpisten petäjien vartioimille poluille?

Päivän päätteeksi on rentouttavaa kavuta perinteisen pihasaunan lauteille nauttimaan leppoisista löylyistä.

Mantan Majatalon etätyöpaketit 2024

2-4 vrk 55,00 €/ hlö/ vrk, sisältää yhden saunan lämmityskerran

5-7 vrk 45,00 €/ hlö/ vrk , sisältää kaksi saunan lämmityskertaa

Pidemmät viipymät eri sopimuksella, pyydä tarjous.

Hinta sisältää: Majoittumisen, liinavaatteet ja pyyhkeet, langattoman Wifi-verkon, pihasaunan leppoisat löylyt 1-2 kertaa riippuen majoitusjakson kestosta, kausittain vaihtuvan välineistön  vapaan käytön majoitusjakson aikana (lumikengät, kickspark-potkurit, kanootit, fatbiket, maastopyörät), alv 10-24 %.

Lisäpalvelut: Aamiaiskori huoneiston jääkaappiin toimitettuna 12 €/ hlö. Muut ruokailupalvelut sopimuksen mukaan. Saunan lisälämmityskerrat.

Lisätiedot ja varaukset:

Mantan Majatalo, mohkonmanta@luukku.com , puhelimitse 040 8616 373.

Kuvat