30.06.2024 Kirjoittaja Tuija Lauronen

Jokiveneretket kesä 2024 | Kesälomatarjous

Mantan Luontopalveluiden jokiveneretkien kesälomatarjousta hyödyntämällä pääset nauttimaan osasta retkivalikoimaamme normaalia edullisemmin. Etu koskee vain uusia varauksia. Tutustu artikkelissa tarkemmin tarjouksen sisältöön ja tule mukaan jokiveneretkillemme.
Jokivene saapumassa Möhköön

Retkeläiset saapumassa Möhköön.

Jokiveneretket 2024 | Kesälomatarjous 2024

Sijainti: Möhkö, Ilomantsi

Mantan Luontopalvelut tarjoaa kesälomatarjouksen osaan takuulähtöisistä jokiveneretkistään.

Heinäkuun aikana pääset normaalia edullisemmin osallistumaan vuoroveneeseen Möhkön ruukkikylän ja Petkeljärven kansallispuiston välillä. Edestakainen matka on tällä tarjouksella 30 €/ hlö (norm. 40 €/ hlö) ja yhden suunnan hinta on 20 €/ hlö (norm. 25 €/ hlö).

Matkustaessasi yhteen suuntaan voit vaikkapa patikoida takaisin Rajan polku -retkeilyreittiä pitkin tai vuokrata polkupyörän ja hurauttaa toisen suunnan sillä. Myös oma polkupyörä mahtuu usein kulkemaan veneen kyydissä toisen suunnan. Tai jos ei mahdu, kannattaa pyörän siirtopalvelua tiedustella meistä.

Toinen retki, johon tarjousta voi hyödyntää on jokivenekyydin ja pyöräilyn yhdistävä Möhkö ja Petkeljärvi tutuksi - veneillen ja pyöräillen -retki, jossa toinen suunta matkasta taitetaan vuoroveneen kyydissä ja toinen kuljetaan vapaavalintaista reittiä Mantan Luontopalveluiden vuokrapyörällä, jonka kuljetamme valmiiksi odottamaan oikeaan päähän reittiä. Tämän retken tarjoamme 40 €/ hlö (norm. 50 €/ hlö)

Molemmat retket toteutetaan keskiviikkoisin heinäkuun 2024 loppuun saakka.

Molempiin retkiin käy maksuvälineeksi myös E-passin liikuntaetu.

Ennakkovaraajan etu koskee vain uusia varauksia, eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin tai kampanjoihin. Mainitse palvelua varatessasi koodi: Kesälomatarjous 2024.

Lue lisää retkistä, joita kesälomatarjous koskee:

Vuorovene Möhkö - Petkeljärvi - Möhkö

Möhkö ja Petkeljärvi tutuksi - veneillen ja pyöräillen

Lisätiedot ja varaukset: Mantan Majatalo | Mantan Luontopalvelut, p. 040 86 16 373, mohkonmanta@luukku.com

Toteutamme kaikkia retkiämme myös tilauksesta. Tällöin minimi ryhmäkoko on 4 henkilöä ja tilausretkistä teemme erillisen tarjouksen tilaajalle.

Kuvat

Videot